TantraSziget Központ   Tantra tanfolyamok Időpontok, szabad helyek  Árak, kedvezmények  Jelentkezés  Rólunk


Ismerkedés a tantrával - esti program pároknak
 
A program célja, hogy ízelítőt adjunk a tantra világából azoknak a pároknak, akik még nem voltak semmilyen tantra programon, de szívesen kipróbálnák.

A tantra gyakorlatok segítenek abban, hogy kapcsolatotok harmonikusabbá váljon, szívből tudjátok egymást érinteni és a hétköznapokban is jobban odafigyeljetek egymásra.

A férfi-női kapcsolódás egy kölcsönös figyelemmel teli, kifinomult módját sajátíthatjátok el, így a program után több megértéssel és szeretettel folytathatjátok kapcsolatotokat.


Ez a program Nektek szól, ha:
  -  még nem voltatok egyik programunkon sem
  -  szeretnétek kipróbálni tantra gyakorlatokat
  -  szeretnétek kapcsolatotokat elmélyíteni
  -  szívesen szánnátok néhány órát egymásra
      figyelve egy hangulatos, szeretetteli légkörben

  -  mielőtt eljönnétek egy hétvégi pároknak szervezett
      kurzusra, szeretnétek kapni egy kis ízelítőt a tantrából


A programon
 kellemes, lágy zene, meleg színek, mécsesek és sólámpák fénye, valamint a puha szivacsok és párnák segítenek az ellazulásban. A gyakorlatokat beszélgetés nélkül, párunkra és önmagunkra figyelve végezzük. 

A program során nincs párcsere, az egymásra épülő, könnyen elsajátítható gyakorlatokat végig ruhában végezzük. A kezdeti, egyszerű, ráhangoló gyakorlatok segítik az ellazulást, majd a mélyebb szintű kapcsolódást segítő tantra gyakorlatok hoznak Bennünket még közelebb párunkhoz. 

Ha úgy érzitek a program után, hogy szeretnétek mélyebben megismerni a tantra világát, erre lehetőségetek van a hétvégi Tantra kurzus pároknak programunkon.

Szeretettel várunk Benneteket!